Kerst leden dag 16 december 2018

 

De zaal was om 13:00 open en de leden kwamen binnen. Het beloofde weer een gezellige drukke middag te worden.

We hadden voor vermaak een video van de oudheidkamer kunnen lenen, die ging over Oostzaan in 1951. Hiervoor was een filmploeg uit Den Haag gekomen en had gefilmd in de Haal, de Noorder school en eindigde in het Zuideinde toen nog Oostzaan. Nu Amsterdam.

De zaal was zaterdag feestelijk aangekleed. De kerst muziek draaide op de achtergrond. Er was ook weer een mooie loterij met veel prijzen. De loten waren te koop bij binnenkomst. Ook kreeg elk lid een gratis leden lot en 3 consumpties. De hoofprijs was een Instant camera waar je meteen de foto kunt afdrukken. Voor de leden loterij was de hoofdprijs een Kobo reader.

Om 13:45 starte Joep zijn prachtig gemaakte presentatie in Power Point voor deze middag. Er werden deze middag weer veel leden bedankt voor de hulp.

Ook was er een bloemtje voor Anneke die stopt met het notuleren. Hiervoor zoeken we nog een lid die het van haar over wil nemen.

Ook Joep werd nog even in het zonnetje gezet, want ook Joep stopt met het coordineren van de cursussen en het bestuur.

Op de aankomende ALV heeft ook Wietske aangegeven dat ze ook overweegt om te stoppen voor secretariaat. Ook hier is het bestuur opzoek naar een secretaris die de taken van Wietske kan overnemen.

 

We hadden 11 leden die 10 jaar lid waren, ze werden naar voren gehaald en gefeliciteerd door de voorzitter.

 

Na al die mooie woorden van Joep was het tijd voor de versnaperingen en de loterij door Piet die het weer op zijn hele leuke manier deed

 

Om 16:00 ging een ieder naar huis met een leuke attentie voor de Kerst.

Met dank aan iedereen die heeft geholpen om er een succesvolle kerst leden middag van te maken.

Foto's van de leden middag

Het bestuur CVOO