22 oktober 2017

Paint 3D het thema van deze open dag.

Om 13:00 was de Raadzaal open voor deze open dag. Facebook, fotoalbum maken met Albelli, Office 365, fotobewerking en onze technische helpdesk zaten klaar voor vragen. Om 13:50 startte Joep zijn presentatie met uitleg wat we zoal als Computer vereniging te bieden hebben.

Inmiddels was de zaal steeds voller geworden met leden. Om even over 14:00 startte Hans Groos zijn presentatie over Paint 3D. Hiervoor heb je Windows 10 nodig met de Creators Update. Op Windows 7 is dit niet beschikbaar. Je komt er niet aan als je over Paint 3D hebt dat ook 3D films en spellen ter sprake kwamen. Ook het 3D printen kwam aan bod, hiervoor was een aangeleverde presentatie beschikbaar gesteld door Martin Slaman. Van de week nog in het nieuws de fietsbrug die met een 3D printer was gemaakt.

Ook was er deze middag om naar 3D films te kijken met het bekende rood groene brilletje. Na de presentaties was er weer loterij, die had deze keer wel heel veel prijzen. De hoofdprijs was heel toepasselijk een Virtual Reality Bril voor de Smartphone.

De volgende open dag is de Kerst open dag op 10 december, alleen toegankelijk voor leden.

Foto's van de open dag gemaakt door Theo van Gemert