Afdrukken

 CVOO - Wie zijn wij ?

 

De Computer Vereniging Oostzaan en Omstreken (CVOO) is opgericht in 1987. Wij zijn een vereniging met als doelstelling het stimuleren van computergebruik voor zowel hobby’s als voor algemene toepassingen in het dagelijks gebruik. Een belangrijk deel van onze leden is 50+, maar wij richten ons zeker ook op andere doelgroepen.


Hoe doen we dat?

 

 

Waar doen we dat?

Onze activiteiten organiseren we in de KunstGreep in Oostzaan, waar in de Hofmanzaal een leslokaal is met onze apparatuur en hulpmiddelen. Het gebouw geeft ook de mogelijkheid om presentaties te geven aan grotere groepen.
Sinds de oprichting heeft de CVOO zo veel mogelijk alle digitale ontwikkelingen gevolgd. Dit stelt ons in staat ideeën aan te dragen en problemen op te lossen voor desk- en laptopgebruikers, maar ook voor gebruikers van tablets en smartphones.

 

Een greep uit onze cursussen en workshops

Lidmaatschap

De contributie bedraagt slechts € 32,50 per jaar. Het mede lidmaatschap voor wonende op hetzelfde adres is slechts € 6,50 per jaar.

Contributie en eventuele cursusgelden worden geïncasseerd via de door U afgegeven machtiging op het inschrijfformulier.

Lid worden?

Lid zijn van de CVOO kent veel voordelen en biedt U ook gezelligheid.
Vul voor aanmelding het Inschrijfformulier met machtiging in of kom naar onze inloopmiddagen en open dagen.

Meer details kunt U vinden onder de ‘detailknoppen’ van onze website en U kunt ook contact opnemen met ons secretariaat.

Via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.